Ловно Стопанство ЗДРАВЕЦВ Ловно Стопанство ЗДРАВЕЦ се намират естествените местообитания на кафявата мечка, благородния елен, дивата свиня, глухаря, сърна, заек, яребица, гривяк, вълк и лисица. Ще се разнообрази и увеличи ловната фауна от елен лопатар, муфлон, дива коза и фазан.


Ловът основно се извършва от чакала, но ще има за лов на гонки за дива свиня. За определен вид дивеч ще се ловува на ход, чрез издебване и причакване.

Дивечовото разнообразие дава възможност да се ловува почти целогодишно.

Ловците се настаняват в хотел ***Еко Хотел Здравец с прекрасна кухня с екологично чисти продукти.

Еко-хотелът разполага с интернет зала, СПА Център /басейн, джакузи, парна баня, сауна, масаж/, ски-писта, ски-влек и ски-гардероб.

Предстои завършването на ловен дом с над 40 легла.

Стопанството предлага и екотуризъм, фотолов със снимачна техника на клиента и екстремни спортове /АТВ, кросов мотор, байк/. През свободното време предлагаме посещение на „Бачковски манастир”, „Асенова крепост” и др. (С предварителна заявка)

Стопанството разполага и с коне за езда за алтернативен екологичен туризъм.

http://www.hunt-zdravetz.com/При използване на информация от сайта .Позоваването на cockeri.blogspot.com е задължително.

Ако този блог ви е харесал и информацията в него ви е била полезна! Ако искате да изразите благодарността си, или да подпомогнете бъдещото му развитие! – Можете да натиснете този бутон, и да пуснете един два патрона ;)
Благодаря ви!

http://www.cockeri.com/Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Xenos::Bushcraft - Блог за бушкрафт, примитивни технологии, и живот с Природата…